Ameliyat olan arkadaşlardan fikir istiyorum
Şu ana kadar gezdiğim cok doktor olmadı oncesinde gecirdiğim 3 cene ameliyatı sonrası burnum ve yuzumde asimetri durumu olduğu yeniden bir Cene ameliyatı yerine burnumu olup en azından gorsel olarak daha iyi hissedebilirim
Cene cerrahına burnu olup sonra 2ci revizeye gideriz diyor belki gerekemez o yuzden burun konusu uzak olduğum konuydu araştırmalarda burada ve ınstadan faydalanıyorum..
Burun kanatlarında genişleme oldu gomme yapıldığı icin ve zenci burnu gibi
Ve gulunce yayılıyor burun ucu duşuk..

Ahmet alp :Arkadaşım ve kardeşi olduğu icin muaynede gittim guven veren birisi ama yaptığı burunları begenmiyorum.

Huseyin altun: Cene Cerrahımın arkadaşı olduğu icin gittim ama iki goruşmedede beni tatmin edici cevaplar alamadığım icin guvenemedim ve burunları cok goze batıyor gibi dogal gelmiyor.

Cem payaslı: 2 kez goruştum arkadaşım burun ameliyatı oldu kendisine fena değil ama sıkıntı yasamıstı 5 yıl olacak suan burnu doğal guzel
ilk goruşmede cok guzel olur soyle boyle derken indirim yaptı 6ay sonra tekrar gittim bu sefer gerek yok boylede guzel herkes amerikan burnu ister boyle burun yapıyorum gibi şeyler ve anlaştığımız fiyatı artırdı.

Osman Sanisoğlu: sağlık sektorunde olduğum icin hasekide calışan doktor arkadaşımın onerisi ile gittim ama tam fiyasko

Tamer haliloğlu:
Bunlar arasında en ilgili geldiği icin tamer halioğlu
onun dışında ınstagram burdaki arkadaşların tavsiyesi ile bi kac doktorla yazıştım zor bi burun deyip geciştirdiler

Dr. Oğr. Uyesi Mehmet Oğuz Kaan Onder: dolguya yoneltti psikolojiye bağladı ve şimdilik boyle tatmin edere getirildi.

Bunlar arasında Tamer haliloğlu
(Butcem fazla olsaydı barış cakıra duşunmeden giderdim ama ona yakın
Doğal gorunumlu burun yapan bi kac isim daha var randevu aldım

Ahmet İslama randevu aldım
Ozan Balık
Mirza Fırat (muayene ucreti var, kararsızım )
Volkan kahya
Omer Aşkıner

(Ama tamer haliloglu ile ilgili Şuan bir olumsuz yorum mevcut bana kapalı teknik yapacakmış revizyon gerekmezmiş bir daha)

(gidip kafa karıştırmak istemiyorum ama bi tane olumsuz yorumda hemen etkilenebiliyorum,Ceneden cok sorun yaşadım bari burnum duzelsin istiyorum)