Merhaba herkese, ben Kayseri'de burun estetiği olmak istiyorum. Bugun şehir hastanesinde Ahmet Atalay ile goruştum ve bana cok olumsuz konuştu. Bana nasıl bir burun istediğimi bile sormadan senin burnun kalın derili istediğin sonucu hicbir zaman alamayacaksın dedi, butun kalın derili insanlar icin bu aynıdır ve şu an pandemi yuzunden ameliyat yapmıyorum seni en erken 2.5 yıl sonra ameliyat ederim dedi. Beni, 415. hasta olarak kaydetti ve 5dk icerisinde muayeneyi bitirdi, cok uzuldum yani 19 yaşındayım universite 1. sınıf oğrencisiyim ve burnum yuzunden cok ozguvenim duşuk o kadar uzun sure sonra olmam bana bir şey kazandırmıyor cok mutsuzum Ozel hastanelerde muayane paralı olduğu icin cok fazla doktor gorme şansım yok (bursumdan biriktirdiğim parayla olmayı duşunduğum icin harcayamıyorum) Acıbadem'de Yalcın Yontar'a ve Umut Ozbebit'e randevu aldım. Hangisini onerirsiniz lutfen yardımcı olun. Zor bir burun olduğunu bildiğim icin oyle fındık burun barbie burun isteğim yok, cok geniş, etli ve burun deliklerim geniş sadece doğal ve daha ufak bir goruntu istiyorum. (oğrenciyim dediğim gibi bursumdan biriktirip olmak istiyorum ama bir kısmını da ailem karşılayacak zor ikna ettim onları o yuzden oyle 10.000 gibi fiyatlara olamam bir tanıdığım ozel doktora, hastane mi bilmiyorum, 6.500tlye oldu 6 ay once ve ben de en fazla 7.000tl gibi bir fiyata olabilirim :/