Merhaba. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu nedeni ile Konsenidat(27mg) ilacını kullanıyorum. Bundan 4 sene once Concerta(36mg) ve Lustral kullanıyordum fakat belirli yan etkilerinin hayatımı ciddi anlamda negatif olarak etkilediği icin bırakmıştım. Şu an universite sınavlarına hazırlanıyorum, bu yuzden tekrardan 30 Eylul 2022 tarihinde Concerta yerine doktorum bana Konsenidat ilacını verdi. İlk 10 gun boyunca herhangi bir yan etkisini gormedim. Fakat son 4-5 gundur ilacın etkisi gectikten 3-4 saat sonra icime ciddi anlamda bir sıkıntı cokuyor, ozel olarak herhangi bir sebep de yok. İcime boyle bir sıkıntı neden cokuyor diye duşunduğumde herhangi bir şey gelmiyor aklıma. İlacın yan etkisi olabileceğini duşunuyorum.

Yan etkisini tam olarak da bilmediğim icin buraya konu acıp Konsenidat/Concerta kullanan kişilere boyle bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını sormak istedim.
Konsenidat/Concerta kullanan biri var ise bana yaşadıkları deneyimleri anlatabilir mi? Yan etkileri veya yukarıda belirttiğim sorunuma dair.