Merhaba Arkadaşlar,

Bu iki doktora ameliyat olan, goruşme gercekleştiren aranızda varsa fikirlerini paylaşırsa cok sevinirim. Ali beyi uzun zamandır duşunuyorum cunku herkese farklı burun yapıyor gibi gozukuyor instagramında, ayrıca onden fotoğraf bulunması da benim icin bir artı fakat konsultasyonu 600 tl olmuş. Barış Cakır ile neredeyse aynı, goruşmeye yine de gideceğim, Barış Cakır ameliyat fiyatından dolayı seceneklerimin arasında değil Suleyman Taş gibi. Erhan Coşkun ise Barış Cakır ’ın yanında olduğu icin dikkatimi cekti, goruşmesi ucretsiz ve fiyatı goreceli olarak uygun. Fakat yeni olması duşunduruyor. İlk ameliyatım olacak (son olmasını da istiyorum) daha duz burunları seviyorum, Ali Murat Akkuş hakkında da kotu yorumlar gordum, her doktorda olduğu gibi.

Ek olarak Kapalı Burun ameliyatı gercekleştiren, sonrasında nefes sıkıntısı yaşamadığınız, İstanbul-İzmir icin onerenileceğiniz doktor var mı, sınırım 30k Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ozellikle izmir icin sadece ibrahim korhan dikkatimi cekti, goruşmeye değer dediğiniz doktorları lutfen yazın)