Salih emre uregene 3,5 yıl once burun ameliyatı oldum ve hic memnun değilim.Zamanla oturur odemler gidince duzelir dedim ama maalesef.Eskisine gore guzel ama asla kucuk,kalkık okka gibi bir burun değil.Burun kemiğimi hic inceltmediği icin onden bakıldığında kalın burun sırtı ve burnum havuc gibi dumduz iniyor.Kanatlara yakın yerler şiş,doktor icten kalıcı yara oluştuğunu soyledi.yandan bakınca fena değil .Burun deliklerimin kenarlarında kalıcı odemlerde kaldı beyazımsı .Ve doktorun instagramında paylaştığı guzel kalkık burunlar gibi olmadı maalesef.O guzel burun fotolarını gorup bunalıma girmemek icin takip bile etmiyorum.Ameliyat oncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum guzel olmadığını sizde goreceksiniz.Kısacası estetik biraz da şans işi ben cok araştırdım burda da cok yorum okudum ve en iyisi diye cok yuksek bir para odeyerek salih emre uregene ameliyat oldum ama asla tavsiye etmiyorum.Arkadaşım hatayda devlet hastanesinde ameliyat oldu okka gibi bir burnu var.Ne kadar araştırsanız da estetik şans işi diyorum ben.Revizyon olmayı istiyorum ama maalesef revizyon icin daha cok para istiyolar ve coğu doktor yapmaktan kacınıyor.Cok pişmanım keşke Salih emre uregene burnumu yaptırmasaydım.Ameliyat sonrası defalarca şikayetlerimi belirtmeme rağmen maalesef bir sonuc da alamadım.Tavsiye etmiyorum