merrhabalar;
konyada ikamet etmekteyim 5 yıldır ameliyat olmak icin araştırma yaptım bu surecte sayısız doktorla goruştum ,ameliyat olan cevremdeki herkesten bilgi aldım .Korkuyordum,cesaretim yoktu cevremde olan kişilerin morluk ve şişliklerini gordukce tamamen korkup vazgecmiştim ki dr zafer tezel doktorun adını duyuncaya kadar cevremde 3 kişi ona yaptırdı cok doğal ameliyal olunduğu bile net olmayan burunlar yapıyor kendisi .Arkadaşım ameliyat olup ameliyat akşamı cafede oturdum diye anlatınca bu nasıl olabilir dedim ve dr la telefonda watsapta goruşme sağladım .ben konyadaydım dr zafer bey karaman da nasıl olur nasıl yaparım derken 24.07.2022 pazar gunu dr la telefonda goruştum 28.07.2022 perşembe karamana gittim ameliyat oldum.
AMELİYAT SURECİ 1.GUN:28.07.2022 tarihinde karamana gittik ozellikle soyluyorum hastane vasattı ben orada bir şok gecirdim hic ozel hastaneye benzemiyordu neyse dedik geldik cesaret ettik pes etmeyelim ,once zafer beyle goruştuk muayene etti emar,tomografi,tahliller,testler derken ameliyata girdim ,cıktığımda hic ağrı,sızı,morarma,şişme hic olmadı tampon yoktu ameliyat 2 saat surdu ameliyattan 3 saat sonra hastaneden ayrılıp konyaya donuş icin yola cıktık.
2.GUN :ağrı,sızı,morarma yok cok hafif şişlik var okyanus su ile yıkıyorum burun ici cok hafif kanama var.
3.GUN:ağrı,sızı,morarma yok hafif şişlik var bu surecte parol hap dahi atmadım .
4.gun iş başlangıcı yaptım normal hayatıma 2.gun devam ettim hatta 1.gun bile toplayabilirdim ama narkoz beni cok etkiledi.
5-6 . GUN normal hic bir etki ,ağrı,sızı,şime,morarma yok
7.GUN kendim ateli cıkardım odem vardı ama burnumdan gayet memnundum .
3 gun sonra 1 ay olacak hergun burun şekli değişiyor odemler gidiyor yuzunuze zamanla yavaş yavaş oturuyor iyiki oldum hic pişman olmadım google da 160yorumu var hepsini tek tek okumuştum derin araştırmaya girdim instagrama baktım ameliyat yaptığı kişilerin burnu tamamen doğal benimde oyle iddalı burun isterseniz ona gore yapıyor ben doğaldan yana tercih ettim sadece ameliyat gunu sabah gittim akşam geri dondum .kontrole dahi gitmenize gerek kalmadı her an telefondan iletişim sağlayabiliyorsunuz aklınıza takılan olursa cvplayabilirim 5 yıldır gereksiz korku ,gereksiz bekleme sonuc cok memnunum inşallah kafanızdaki soru işaretlerinin gitmesine azda olsa yardımcı olmuşumdur.
sağlıklı,guzel gunler