Merhaba arkadaşlar,

11 sene once Ankara ’da bir eğitim araştırma hastanesinde akademik unvanına guvenerek plastik cerrah PROF. DR. UĞUR KOCER ’e burun estetiği ameliyatı oldum.

Yaptığı burun fonksiyonel anlamda bir sorun icermemektedir. Ancak, burun ucuna hic mudahale etmediği icin duşuk kalmıştır. Ayrıca burun sırtı duzensizdir, hic kavisi yoktur, kemerin tamamını da alamamıştır ve zamanla bir tarafa doğru milimetrik olarak eğrilmiştir. Eskisine nazaran daha kotu olduğunu soyleyemem ama hicbir estetik ozelliği de yok burnumun.

Sayesinde revizyona şuan binlerce lira para odemek zorundayım. Ameliyatı kendisi mi yaptı asistanları mı yaptı ondan bile şuphelerim var.

Memnun kalmadım ve kendisini burun estetiği icin onermiyorum. İsteyen olursa ispat icin fotoğraf da atabilirim. Mesleğim itibariyle hukuki olarak kimseden de cekincem yoktur.

Şu vakte kadar yazmamamın sebebi, 11 sene once ameliyat yaptırdığım zamanlarda yaşı epeyce fazla olduğu icin benden sonra ameliyat yapmadığını duşunuyordum ancak forumdan bir arkadaş muayenehanesinin tıklım tıkış dolu olduğunu yazınca herkesi uyarmak istedim.

Akademik unvana sahip olmak ile estetik bir sonuc ortaya cıkarmak birbiri ile alakalı olmayan hususlar. Bu nedenle tercih yaparken akademik unvana onem vermemenizi, akademik unvana gore tercih yapmamanızı nacizane oneririm.

Herkese bol şanslar