Merhabalar kızlar,
Burun ameliyatı, estetik, anestezi konularında buyuk korkularım olmasına rağmen rinoplasti olmaya karar verdim ve aylardır araştırıyorum. Neredeyse butun doktorlar internet sayfalarına ya da instagrama yaptıkları estetik ameliyatlarının sonuclarını paylaşıyorlar. Ancak farkettiğim uzere gunde 3 4 ameliyat yapan doktorlar nedense haftada 2 burun fotoğrafı vs paylaşıyorlar. Sanırım iyi olanları seciyorlar aralarından. Tamamen guvenebileceğiniz canım doktorum Semih Bağhaki bu konuda ilk goruşmemizde duşuncelerini bildirdi bana ve bana cok mantıklı geldi. Kendisi kesinlikle fotoğraf paylaşımı yapmıyor ameliyat sonrası ama kimle goruşsem cok başarılı sonuclar elde ettiğini duşunuyorum. Ben de kendisine 15 gun once ameliyat oldum ve şişlerim morluğum cok fazla olmadı ağrım asla olmadı ve dikiş izlerim yok( kapalı rinoplasti oldum). Yani hem tertemiz hem de mukemmel ve doğal bir buruna sahibim şu an . Kendisine ne kadar teşekkur etsem az. Gozunuz kapalı guvenebilirsiniz. Allah razı olsun Semih hocamdan.
Burun ameliyatı , rinoplasti
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Burun ameliyatı , rinoplasti