Evet, boy uzaması gibi acılması sacma bulunan konulardan biri ancak artık nereye başvurabileceğimi bilmiyorum. Yaşım 16 ve gecen yazın başında bioblas markasıyla başlayan sac dokulmesindeki artış artık ciddi bir sorun oldu. İlk başlarda mevsimsel gecişe bağladığımdan dolayı pek ustune duşmedim fakat, 1 aylık 50 mg lustral kullanımından dolayı da olabileceğini duşunuyorum bioblasın yanında, sacım bırakın duşu sonrasında da elimi her attığımda 7-8 tel bırakmaya başlamıştı 1.5 hafta once. İlacı 2 haftadır almıyorum ancak bioblası bırakacağım gunde yani 1.5 hafta oncesinde gecirdiğim trafik kazası sonrası dikiş atıldı başıma ve sarıldı. Fark ettiğim kadarıyla sacım daha koyu bir renk almıştı sargıyı cıkarıp ancak iki gun once bıttım sabunu ile ilk duşumu alabildim ve sonuc cok ama cok daha kotuydu. Son duşu da bugun aldım ve oncekindeki gibi bayağı bir tel ozgurleşti. Kaza oncesinde sizin de tavsiye edeceğiniz gibi dermatolojiye gittim kan ve hormonlarıma bakıp sorunsuz olduğumu soylemişlerdi ama durumum şu an cok daha beter ve yerde bile şimdiden en az 50 tel var:'D. Stres yapmadığımı duşunuyorum ama yine de nedensiz gorunen bu durum canımı sıkıyor. Sadece baba tarafında 2 amcamdan birinde kellik var ve babam sağlam keza dayılarım da babam gibi, zamana bırakacağım ancak kreatin denemesi yapacağım doneme denk gelmesi de cabası.