Opr. Dr. Mehmet Kaya kotu burun estetiği
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Opr. Dr. Mehmet Kaya kotu burun estetiği
-
20-10-2022, 03:31:54Doktor beye ilk revizyon burun ameliyatımı 1 kasım 2019da oldum. Şikayetim burnumun genişliği idi, biraz da eğrilik vardı ama belirgin değildi. İlk yaptığı revizyondan sonra burun kanatlarım geniş kaldı ve deliklerde daha belirgin bir eğrilik oldu. Geniş kanatları o donemde calıştığı Estrella isimli klinikte, lokal anestezi vererek daralttı. Kesileri iki kanadın eşit yerlerinden atmamış, bu yuzden biri başka biri başka kaynadı ve kanatlar daralınca eğrilik daha da arttı. Kendisi ikinci bir ameliyatı daha gerekli gordu ve yaptı. Duzelmedi. Ucuncu ameliyatı da 2021 Haziran ayında yaptı. Bandaj acıldığında burun deliklerim eşit değildi ve yine eğrilik vardı. Şu anda da eğrilik var ve daraltma yaptığı dikişler yamuk kaynamış durumda. Kendisi toplamda bana 4operasyon yaptı, 3u genel 1i lokal anestezi altında, 4u de başarılı olmadı. Hatta burun kıkırdağım o kadar gucsuzleşmiş ki bu kadar ameliyattan sonra, 4. operasyonda kadavra kıkırdağı nakletti. Hem para kaybı, hem vakit kaybı, hem de burnum eskisinden de eğri olduğu icin gorsel ve psikolojik kayıp yaşadım. Şu an başka bir Dr arayışındayım, tabi o kadar ameliyattan sonra burnum cok dayanıksızlaştı. Kim duzeltebilir, bilmiyorum. Bu doktoru kimseye onermiyorum. Mahvetti burnumu. Son fotoğraf burnumun şu anki halidir. Dr oneriniz varsa alabilirim, 5. Revizyonumu olmak istiyorum
(