Merhaba kızlar . Aslında ilk başta burun değil endoskopik şakak ve orta yuz germe ve meme buyutme duşunuyordum cunku yuzum maalesef aşağı doğru. Ellerimle yukarı cekince cok guzel oluyor. İstanbulda yaşıyorum ilk zekeriya hocaya gittim hocanın enerjisi cok hoşuma gitti okey yaparız dedi ama zaten guzelsin ne gerek var gibisinden bir tavır icindeydi. Burun ve memeyi o gun soramamıştım tekrar gidip soracağım. Sonra ercan d. ’ye gittim cok ovuluyor diye. Soğuk bir adamdı direkt burnun yuzunu sertleştiriyor deforme bir burnun var onu yapalım dedi. şakak orta yuz germe 5 sene sonra duşuyor dedi. Sağ goz kapağımdaki fazlalığı da almak istemedi zekeriya alırım demişti. Memeye de ok yaparız dedi ama burnum icin cizdiği robot resmi hic beğenmedim burnumu baya ufacık yaptı asla kucuk istemiyorum sadece kemer gitsin ve ucu cok az kuculsun dememe rağmen. Neyse zaten enerjisini sevmediğimden eledim onu. Bulent T. ’ye gittim memede meşhur olan. Meme konusunda anlaştık ancak burnumun kalın derili olduğunu, kemeri alırsa burun ucum pek kuculmeyeceğinden sırıtacağını soyledi. Yuz hatların cok guzel burnun boyle sırıtmıyor yuz germe de 1 yılda eriyor ben senin yuzune dokunmam dedi. O da sağ goz kapağımı almaya yanaşmadı. Sonra yuz germede meşhur olan Erhan E. ’ye gittim. Yaşın genc hicbir şey yaptırmasan da guzelsin ama yapılabilir dedi ve yine benim gibi 25 yaşında benim yuz hatlarımda yaptığı bir germeyi gosterdi sonuc mukemmel olmuş ama 5 bin euro butcemi aşıyor tabi. Burnum icin de kalın derili değilsin senin derin kadife gibi ben istediğin gibi doğal yaparım dedi. O da meme buyutmeye gerek duymadı mesela tam tersi. Risk satın almış olursun ileride komplikasyon olabiliyor dedi.

Dr Ercan ’ın dediği yuzunden burnuma daha fazla takmaya başladım ve bir iki doktordan daha goruş almak istiyorum ayrıca sizlerden de. Burnum gercekten de yapılmayacak bir burun mu dr bulent ’in dediği gibi? Bir de şakak orta yuz germe de aklımda kaldı. Butcem 50-60 bin civarı. Burun icin ali murat akkuşa gidecektim işinin ehliymiş ama o da 5 bin euro istiyor