Herkese merhabalarrrr Burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve bende ameliyat olduktan sonra hep buralarda sureclerle ilgili yazılar okudum aradım sizinle bi şey paylaşmak istedim Oncelikle ameliyat olacaklar icin soyluyorum hic bir sey korkulan gibi değil bakın ben ameliyat surecimde dinlendim diyebilirim size yoğun bi okul hayatım var ameliyat oldugum hafta ve sonrası benim icin dinlenme zamanı oldu hic ağrım olmadı ameliyattan cıktım kuzenim vardı yanımda boyle video cekiyordu ) gulerek el salladım felan sonrasında ilk gunumde yalnız kaldım pandemi dolayısıyla duşunun ameliyat oluyorsunuz ve o ilk gece tek başınasınız surekli buz koyuyorum gozume vs o sırada actım burayı okuyorum ya dedim ameliyat olana kadar hep olmak istiyorum olacağım şu buydu oldun daha ne istiyorsun neden mutsuzsun dedim kendi kendime beni yorumların uzduğunu anladım ama bu surec cok sabır isteyen bi surec ve her bunyede farklı olan bi surec kimse bana şunlar oldu sana da bunlar olacak diyemez Ve ben 1. Ayıma girdim zaman hızlı gecti hep evdesiniz benim burnum oncesinde de sorunlu değildi kemer yoktu vs sadece daraltılma yapmak istiyordum ve gercekten istediğim gibi oldu ki ben devlette oldum ameliyatımı tonlarca para da vermedim dun kontrolum vardı gittim asistanlar dahil 3 4 kişi baktılar burnuma gayet de sevdiler onlar da tabi sevecekler )) ilk başlarda pişman oluyorsunuz ya acaba gerek yokmuydu ya nefes alamazsam? Ya sonra değişirse burnum? Ya cevremden tepki alırsam? Ya bana estetikli guzel derlerse? Daha sayarım he boyle