Merhaba arkadaslar, doktor instalarina bakmaktan bayginlik gecirmek uzereyim. Burnumda egrilik var ve piezo tekniginin en uygun olacagini dusunuyorum, o yuzden kapali yapan doktorlari ve KBB olmayan doktorlari uzulerek eledim. 100'un ustunde doktor eledim ve su anda listemde kalan sadece Timur Batmaz, Volkan Sunter ve belki Mesut Kaya ve Behcet Sahin. Aslinda isini cok begendigim bir doktor Alev Camcioglu yanliz sosyal medyadaki paylasimlari eski ve birkac kotu yorum okudum o yuzden emin olamiyorum.
Istedigim burun tarzini ekte gorebilirsiniz. Barbie turu kalkik bir burun istemiyorum ama hafif kavisli olup cok duz olmayan bir burun istiyorum. On taraftan nazik ve burun delikleri cok gorunmeyen. Burun deliklerimin de kuculmesini istiyorum. Dudak ile burun arasindaki alt kisim yukari dogru gerilmis gibi de olsun istemiyorum.
Eger yardimci olabilir, doktor tavsiyesinde bulunabilirseniz (ustteki doktorlarla ilgili yorumlarinizi da beklerim, cok memnun olurum. Eledigim doktor listesi de asagidadir (bu doktorlari degisik sebeplerle eledim, kimisine not dusmusum kimisine dusmemisim ama kesinlikle iyi olmadiklarini dusundugum anlamina gelmiyor - kimisini hatta cok begensem de ya yogun olduklari icin ya KBB olmadiklari ya da butcemin ustunde olduklari icin elemis olabilirim).
Simdiden yardimlariniz icin coook tesekkur ediyorum - sevgiler
Doktor Secimi
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Doktor Secimi