Merhaba,uzun yılladırdır ameliyat olup olmama arasında gidip gelen biriydim. Burnum 4 yaşında gecirdiğim trafik kazasında kırılmış o yaştada bir mudehale edilmediği icin 18 yaş beklenmesi soylenmiş aileme. Neyse ki burnum kırık olmasına rağmen ufak olduğu icin goze batmayan bir burundu.

Kocaeli ’de doktor arayışımda 3 isimle goruşmeye karar vermiştim ilk olarak Ferhan Dağ beyin ofisine gittim muyane etti ve karar verdiğinizde iletişime gecmemizi soyledi ama ben o gun size ameliyat olacağımı zaten demiştim. Yakın cevremde yaptığı burunlar var birde benim icin en onemlisi ENERJİ evet evet gonul rahatlıyla kendisine burnumu emanet edebilirdim ilk goruşumde hissettim bunu. Aradan 1 hafta sonra tekrar ofisine gittim ve gun icin konuştuk gene şansım iyi gitti ve 4 gun sonraya boş yer vardı hemen o gunu bana ayırdık. 20 nisan.

Ozel bir hastanede yapıyor 18 nisanda gidip kan testi be pcr verdim. 20 nisan sabahı hastaneye gittim saat 13.30 gibi ameliyata alındım 16.30 gibi ameliyatım bitmiş ayılmış ve odama gelmiştim uyandığım gibi odamda mac izledim