Herkese merhaba. Ben daha once fe konu acmıştım ama uzerinden bayağı zaman gecti. Ameliyat olalı 2 seneyi geciyor 2019 nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ancak hic istemediğim bir burun yapıldı bana kalkık ve yapay. Goruntu harici beni en cok rahatsız eden şey ise burun ucumun aşırı derecede sert olması aşağı yukarı hareket etmemesi esnek olmaması bu benim hayatımı o kadar zorlaştırıyor ki elim carpıyor acıyor burnumu silemiyorum cok zorlanıyorum kemik doldurmuş ucuna resmen bunun icin revizyon olmak istiyorum doktora gittim anca burun ucu 2. Ameliyat olacağı icin o kadar da yumuşak olmaz ilk ameliyattaki gibi dedi dokto. E malum ameliyat fiyatları da 70 binden falan başlıyor iyi doktorların. Burun ucunda benim gibi bi durum yaşayıp da revizyon olan ve iyi sonuc alan biri varsa yorum yapabilir mi ?? Hayatım altust oldu bunalımdayım resmen hayatıma kimseyi alamıyorum aynalara kustum arkadaşlar burun ucum kalkık ve kemik resmen. Bunu duzeltebilecek doktor istiyorum onerilerinizi bekliyorum