Herkese merhaba... Bu sayfadayım bir cok kişi gibi burun ameliyatı olmak istiyorum ama kafam cok karışık. Burnum kemerli, ucu duşuk, burun deliklerim buyuk. Bu nedenlerle olmak istiyorum. Eşim pek sıcak bakmıyor o nedenle iyi bir doktor arayışındayım. Olurda bir sorun olursa hem eşimin dilinden kurtulamam hemde ekonomik olarak revizyon icin o kadar buyuk param yok maalesef.. Ankara'da olmak istiyorum ama doktor konusunda kafam cok karışık. En fazla 20 bine kadar cıkabilirim
Eren Taştan, Mesut Kaya ve Tural Fatulluyevi maalesef ki fiyatlarından dolayı elemek zorundayım(Param olsa bu ucunden birini secerdim)
Fatma Unal, Serdar Yuce, Vildan Başturk, Zafer Boyraz, Ozgur Gulten, Esabil Eker, Mehmet Emin Cavuş, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Elvan Yuksel bunlar benim butceme uygun olanlar. Buradaki yorumlara gore Elvan Yuksel, İhsan Kuzucu, Ali Kavuzlu, Esabil Eker ile ilgili pek iyi şeyler yazılmamış. Geriye kalanlarda da tek tuk şikayetler var. Ben ne yapacağım bilmiyorum.Sizce hangi doktora guvenmeliyim?
Ankara İcin Doktor Onerileriniz ve Yorumlarınız. Lutfen Yardım edin...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara İcin Doktor Onerileriniz ve Yorumlarınız. Lutfen Yardım edin...