Merhaba hanımlar. Bugun, burun estetiği olacagim doktoruma muayene oldum. İki cocukla, ameliyattan cıkmasını beklemek bir hayli sıkıcıydı, onu soylemeden gecemeyecegim. Cok sık ameliyat yapan bir doktor anladığım kadarıyla. Geldi, yuzume baktı, niye buradasın dercesine konuya girdi.
Burnum hayatımı cok etkilemeye basladi deyince, bu burun mu dedi gulumseyerek. Aslında hak veriyorum, ne burunlar var. Ama duşuk bir burun da cok buyuk problem bence. Ayna karşısında ne yapacağını gosterdi. Ameliyattan once kendi muayehanesinde resim cekimi yapılacakmış, ona gelmemi rica etti. Burun sırtıma hic dokunmayacağını cok iyi gorunduğunu, biraz torpuleme yapacağını soyledi. Burun ucuma gelince, burun ucumu kaldıracak.
Burun ucu ilk aylar cok kalkık oluyormuş, doktorlar inme payını birakiyorlarmis deyince, benim yaptığım burunlar cok kalkık olmuyor ve inmiyor, neyse o kalıyor dedi. Yani ilk burnum, son burnum olacak

Dedi ki, burnunda bir kemer, eğrilik vs yok sadece ucu duşuk ve esas zor olan bu burun cunku değişim buyuk olmayacak. Ama eğri kemerli kemikli buyuk bir burnum olsaydı, en ufak dokunuş bile farkı ortaya koyacakti. Yani aslında kolay gibi gorunen burnum, aslında zor bir burunmuş.
Hanımlar 22 temmuz da sabah ameliyata gireceğim. Doktorumun, garantici konuşmaması, onu da yaparız bunu da yaparız tarzı konuşmaması aslında hoşuma gitti. Temkinli ve sevilen bir doktor.
Bir gece hastanede kaliniyormus, kalmam demedim ama akşam kacarım ben ya