Merhaba
Ben 9 ay once ilk burun estetigi ameliyatımı bir plastik cerraha oldum.Eski burnum oldukca kemerli, uzun ve yamuktı.Ucu asagı bakıyordu, yuzumun guzelligini bozan cirkin bir burundu.Doktor ameliyatta kıkırdak kemik et ne varsa almıs.İlk aylarda burnum guzeldi şişliklerden dolayı dolgun duruyodu ama son bir aydır burnum aşırı kuculdu.Ve kalkıklıgı da dustukce iyice kotu oldu.Burun sırtımda kıkırdak yok orası dumduz , ucu da duz kalkık degil.Avatar burnu gibi oldu kavissiz duz , ve boyle burunlar yuze maskulen goruntu veriyo.Kaldı ki benim gayet bebeksi yuzum ve yumusak hatlarım var, bana yakısan kalkık ve kısa burundı.Yani istegim oyleydi ama o an bekleyecek Gucum kalmadıgı icin hemen o doktora ameliyat oldum ama aşırk pişmanım.Su anki burnumdan hic memnun degilim, psikolojim bozuldu.Burun gercekten bir kadının yuzunu cok etkiliyor.Revizyon icin birkac doktordan muayene randevu aldım.Kıkırdak eklenmesi gerekecegini dusunuyorum burnuma cunku mevcut haliyle ameliyat edilecek bir kemik kalmamıs , inanılmaz bebek burnu kdar kaldı.burun ucum ve kanatlarım bile kucucuk 10 yasındaki cocuk burnu gibi oldu.Etsizim ustelik ince deriliyim .Kıkırdak ekleten varsa burnuna hangi doktora yaptırdıgını ve sekli nasıl guzel olup olmadıgını yazabilir mi? Cokme oluyo, sekli kotu oluyo falan yazanlar olmus korktum ama su anki burnumda cok kotu asla mutlu degilim cok mutsuzum hem kaldırmak istiyorum ucunu hem de biraz genişlesin istiyorum , burun sırtım asırı ince yuzume gore.Ozelden veya buradan doktor tavsiyesi ve yorumlara acıgım..kıkırdak ekletenler ozelden foto da atabilirse cok memnun olurum .Hayatımda bu zamana kadar cok zorluk gordum hem de dibine kadar ama burun kadar psikolojimi bozan mutsuz eden bişey olmamıstı.Gozleri yuzu dudakları o kadar etkiliyo ki.En ufak hata dunya guzeli bile olsa yuzun golge duşurebiliyo.Doktor olarak aklımdaki isimler nazım cerkes, eren taştan, barıs cakır , bahadır baykal, mehmet yazar
Bu doktorlarda revizyon ameliyat olanlar yine fikir belirtirse cok sevinirim