Herkese merhabalar oncelikle. Bircoğunuz gibi bende uzun zamandır doktor araştırıyorum ve cok yıpranmış durumdayım. Tam bir doktora karar verecekken hakkında kotu bir yoruma denk gelip vazgeciyorum. Elbette bu işin şans kısmı da var o yuzden başkasına kotu olan benim başıma da gelecek diyemem ama bir kere olsun guzel olsun duşuncesindeyim. Bu yuzden fikirlerinize ihtiyacım var.
Oncelikle bazı doktorlarla goruştum ve ucret bilgisi de aldım 2021 fiyatlarına gore resmen ucmuşlar. Bircok doktoru bu yuzden elemek zorunda kaldım. Konyadan gideceğim icin telefon uzeri goruşme yaptım.
İlk olarak Elvan Yuksele karar vermiştim (15-20,000 arası fiyat veriyor) ama burada hakkında yazılan kotu yorumlar duşundurdu. Bir kac hastası ile konuştum cok memnun olduklarını soylediler ama yine de emin olamadım. Ayrıca doktor telefonla aradı 20dk uzun uzun bilgi verdi.
Mesut Kaya son derece ovulmuş merak edip ona da sordum (20,000) fiyat verdi ben telefonda goruştum cok ilgilenmediler.
Ali Kavuzlu benim icime sinen guvenebilir bir doktor gibi geldi ama asistanları dahil hic beklediğim tarzda yaklaşmadılar (20,000) ayrıca burada da hakkında pek iyi yorum gormedim.
Erol Tunc icinse cok cabuk eledim diyebilirim cunku hem hastalarına yazdığımda hem de burada okuduğumda bircok kişi burun ucum duştu dedi (13,000).
Ozmen Kara ve Gurcan Aslan var bir de goruşeceğim henuz bilgi almadım ikisinden.
İstediğim 5-6 bine burun yapan bir doktor değil arkadaşlar 15bine kadar cıkabilirim ancak guven veren ve hastası ile ilgili bir doktor bulabilmek. Sonucta ben şehir dışından geleceğim tum sorunlarımda bir muhatap bulmak isterim.
Elvan Yukselin ilgisi acıklamaları ve yaptığı burunlar cok hoşuma gidiyor. Konuştuğum hastaları da 1.yılında ve gayet memnunlar guvenip gidebilirsin dediler.
Ameliyat olan kişilerden tavsiye bekliyorum yardım ederseniz cok sevinirim.