Merhaba kızlar oncelikle boyle mide bulandırıcı bir soru sorduğum icin ozur dilerim fakat sormam gerekiyor maalesef. Yaklaşık 6 ay once bir septorinoplasti ameliyatı gecirdim ve burnumun şeklinden her ne kadar memnun olsam da ameliyatın ilk gununden beri burnumda surekli kabuklanmalar oluşuyor. Bu konuda okyanus suyu vs. kullansam da pek bir faydalarını goremedim. Sinus rinse kit de kullandım fakat sanırım kullanmayı beceremediğimden dolayı suyu burnumun diğer tarafından cıkartamadım. Sonuc olarak burnumda oluşan bu kabuklar nefes almamı da engelliyor ve istisnai durumlar harici temizleyemiyorum da. Burnumun şeklini cok beğendiğim icin dokunmaya bile cekiniyorum kendisine, ama nefes alamamak artık iyice sinirimi bozmaya başladı. Bunun uzerine başlıkta da yazdığım gibi (tekrardan ozur dilerim) burnumu karıştırarak temizlesem kolayca temizlik yapabilirim diye duşundum. Fakat 6 aylık bir sure bu olay icin yeterli midir diye emin olamıyorum. Dediğim gibi burnumun şeklini de cok beğendiğim icin zarar da vermek istemiyorum. Siz ne zamandan sonra burnunuzu karıştırmaya başladınız diye size danışmak istedim. Cevaplarsanız cok sevinirim. Tekrardan bu soru icin tum forum ahalisinden ozur diliyorum