17 yıldır gozluk takıyorum ve buna dur demek istedim. Fazla seceneğim yok. Ya ameliyat, ya lens.

Lens hevesim vardı zaten, şunu deneyeyim dedim. Ozelden recete almanız lazımmış, devlet hastanesi veremiyormuş. Guzelliğe bak. Hadi olsun o kadar dedik, en azından duzgun muayene oluruz hesabına gittim. Aldım lens recetemi, senelerdir gittiğim gozlukcu var. Tanıdık sayılır.

Tabii her şeye kafa yormayı sevdiğim icin, daha oncesinden de lens araştırması yapmıştım. Aşağı yukarı gozlukcunun hangi lensi bana satacağını tahmin etmekle birlikte, fiyatlarını da aşağı yukarı oğrenmiştim internetten.

Lensinizi internetten alın.

Her neyse, gittim. Dedim ben lens kullanmak istiyorum falan. Aradı bir yeri. Dedi 350 TL iki kutusu. Tanıdıkmışız, bana 300'e olurmuş.

Burada bi acıklama yapayım, iki gozum de farklı numara. Yani ayrı gozler icin kutu almam lazım.

Dediği lens Acuvue Oasys for Astigmatism. İnterntte ortalama 90 TL'ye satılıyor kutusu, hatta 75 TL'ye kadar da duşebiliyor. Yanında lens solisyonu da bedavaya veriyorlar.

Tabii ki 180 TL'ye aldım, ertesi gun de geldi. Telefondan da cok yardımcı oldular, sağ olsunlar.

Ayrıca Acuvue lenslerinizin ilk kutusunu acmak kaydıyla iade etme garantisi de var. Memnun kalmazsanız sorunsuz iade edebiliyorsunuz.

Lensi hala takamadım orası ayrı konu. Siz siz olun lensinizi internetten alın. Hatta gozluğu de internetten alın. Bu kurnazlara para yedirmeyin. 10 TL'lik malı kac paralara sattıklarını herkes biliyor artık.