Sevgili kadınlar, yabancıyım. Diğer yabancılar tarafından cok sayıda Realself yorumu okuyorum. onlara guvenmiyorum. Ayrıca Realself'e de guvenmiyorum (bir arkadaşım Dr. Suleyman Taş icin calıştı ve kliniğinin ve diğerlerinin kotu yorumları silmek icin Realself'e odeme yaptığını soyledi). Ayrıca doktorların yabancılardan daha fazla para istediğini varsayıyorum. Ama TL kazanıyorum, bu yuzden Euro oranını karşılayamıyorum.

Kalın derim ve solunum problemlerine neden olan bir sapma (genişlemiş bir konka dahil) var. Ve bir Barbie burnu ya da domuz burnu istemiyorum. Birkac doktorla (Dr. Taş, Dr. Rıdvan Budun ve Dr. Burhan Ozalp) tanıştım. Ayrıca cevrimici olarak Prof. Dr. Nazım Cerkes'e danıştım (pahalı ama cok tecrubeli). Resit Kayan ve diğer birkac doktor hakkında bazı kotu eleştiriler okudum. Şimdi Instagram'da yaklaşık 30 doktoru takip ediyorum (aklımı kaybediyorum!) Ve nasıl secim yapacağımı bilmiyorum. Duşuk bir fiyat isteyen bir doktora guvenmeli miyim? Dr. Cerkes gibi deneyimli bir profesore daha fazla para odemeye değer mi? Yoksa daha genc bir doktor da aynı derecede iyi olacak mı? Ayrıca, #teostrut yontemi iyi mi? Bir suru sorum var. Herkese yardımcı olması durumunda mevcut (kapsamlı) listem:

Olabilir:

- Teoman Doğan'ı cok merak ediyorum
- Prof Dr Umit Taşkın (5000 Euro)
- Prof Dr Koksal Yuca
- Prof Dr Cerkes: (5000-6000 Euro ama burun deliklerimi ameliyat edemediğimi soyluyor)
- Prof Dr Şaban Celebi
- Prof Dr Fahrettin Yılmaz
- Dr. Bahadır Baykal (3500-4000 Euro)
- Dr. Mehmet Erdil
- Dr. Ahmet Alp
- Dr. Omer Faruk Sağun
- Dr. Arda Pelen (3000 Euro)
- Dr. Nacı Celik
- Dr. Hakan Gence
- Dr. Baver Şimşek
- Dr. Tolga Bilece
- Dr. Ali Murat Akkuş
- Dr. Yakup Avşar
- Dr. Berker Buyukgural
- Dr. Muhammet Dilber
- Dr. Niyazi Altıntoprak
- Dr. Hasan Emre Kocak
- Dr. Ali Evlice
- Dr. Ahmet İslam
- Dr. Furkan Şengoz
- Dr. İsmail Kucuker
- Dr. Cemal Hacı
- Dr. Erkan Soylu (ama burnu biraz fazla domuz gibi gorunuyor?)
- Dr. Rıdvan Budun (20.000 TL ama burnumun icini bile incelemedi)
- Dr. Murat Enoz (IG'deki operasyon sonrası fotoğrafları biraz dağınık gorunuyor)
- Dr. Mehmet Akif Yıldırım (16.000 TL)

Hayır:
- Dr. Taş (Ona guvenmiyorum ve calışanları beni rahatsız etti): 5000+ Euro (artı 100-500 Euro arasında değişen bir danışma ucreti - ikincisi burnunuzda calışmaktan cok korkuyorsa)
- Dr. Barış Cakır: 600 TL konsultasyon ... Kullandığı maske hilesini beğenmediğim icin gitmedim
- Dr. Tamer Erdem (kalın tenim olduğu icin burnuma pek bir şey yapamayacağını soyledi ... Uzmanlığa sahip olmadığını varsayıyordum ... ya da belki sadece durusttur)

Ozur dilerim Turkcem cok kotu ... ve uzgunum bu kadar uzun ... Umarım bu uzmanlık ve maliyetler hakkında iyi bir konuşma başlatır.