Helooğ kızlar. Size uzun suredir araştırdığım ve bir coğunuzun da yana yana araştırdığı konuyla geldim. Ankara'da Devlet hastanesinde burun ameliyatı!
Eveeeeetttt hem de ozel deki konforla ucuz fiyata .
Ben gecen seneden araştırmalar icindeydim ozelde yaptırmayı duşunmuyordum cunku durumum el vermiyordu bide iki cocuk olunca insan masrafları en aza indirmeyi istiyor. Gelelim benim bu kararı nasıl aldığıma. Benim burnumun icinde sola doğru baya kemik eğriliği vardı ve nefes almada sorun oluşuyordu. Her grip olduğumda bana işkence gibi geliyor kulak ağrısından gunlerce uyuyamıyordum. Neyse dedim ben devlette olayim ve KBB doktor arayışına girdim. Bir cok Dr buldum muayeneye gittim fakat coğu ya bir sene sonraya veriyor ya dolu diyor ya da ozel klinigine cağırıyordu. Sonra bir gun Mamakta yeni acılmış Mamak devlet hastanesini araştırmaya koyuldum. Tabi MHRS de bakıyorum KBB doktoru ismini hemen googlede Instagram'da aratıyorum( Instagram'da coğu Dr kendi ameliyat sonuclarını paylaştığı icin). Ve işte ordaaa benim sevdiğim tatlı mı tatlı doktorum Op.dr. Bulent Saat. Kendisine Instagram uzerinden yazdım randevu bulamadığımı yazdım ve hemen yarın sabah gelin demezmi.
Ankara Mamak devlet hastanesinde burun ameliyatı (septorinoplasti) ameliyatı oldum
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ankara Mamak devlet hastanesinde burun ameliyatı (septorinoplasti) ameliyatı oldum