Revizyon Sonrası Yine Cok Uzgunum... (Fotoğraflı)
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Revizyon Sonrası Yine Cok Uzgunum... (Fotoğraflı)
-
20-10-2022, 03:25:011,5 yıldır buradaki konuları okuyorum ama sonunda uye olup fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istedim. Cunku artık psikolojim bazı şeyleri kaldırmıyor arkadaşlar. Lise yıllarından beridir en buyuk hayalimdi bir gun burnumu yaptırmak. Nefes problemim yoktu. Kemerli ve duşuk uclu bir burunla kendimi hep cirkin hissediyor, birinin yanında durduğumda burnumu hep kapatıyor, yolda bile birinin yanından gectiğimde burnumu kapatıyordum. Ocak 2021'de ozel bir hastanede KBB doktoruna acık rinoplasti oldum. Acısı falan hic sorun değildi, yeter ki burnum guzel olsun dedim. İlk 1 ay her şey cok guzeldi. O kadar mutluydum ki anlatamam. Fakat sonra burnumda yine kemer belirmeye, ucu yine duşmeye başladı. Aylar gectikce ben duzelir diye beklerken daha da kotu oldu. Ustelik bir de hafif basınclı nefes aldığımda tek burun deliğimin kapanma sorunu oluştu. 1 sene boyunca doktorum bazı şeyleri gormezden geldi ama sonunda o da kabul etti ve ucretsiz revizyon oldum. Bu defa artık kesin cok guzel olacak diye bekliyordum. Yine ilk ay her şey yolundaydı ve ben mutluluktan ucuyordum. Zaten gulerken fotoğraf cektirdiğim kısacık zamanlar hep bu ilk ay oluyor.
Şimdi revizyon ameliyatımın uzerinden 4,5 ay gecti ve sonuc yine aynı... Şekil olarak ozellikle capraz duruşta yine eğri, nefes alırken yine kapanan tek delik... Ustelik bu kez doktorum durumu kabullenmiyor. Herkesin, "Evet eğri." dediği burnuma bakıp eğri olmadığını soyluyor. İlk ameliyattan sonra nefes alırken burun deliğimin kapandığını gosterdiğimde oraya bir mudahale etmesi gerektiğini soyleyen adam, şimdi bu durumun normal olduğunu, kuvvetli nefes alındığında herkesin burun deliğinin kapandığını soyluyor. Durumumu gormeniz, beni anlamanız icin fotoğraf yukleyeceğim. Her fotoğrafın altına acıklamasını da yazdım. Lutfen yorumlarınızı, goruşlerinizi benimle paylaşın. Ben bu doktora nasıl yaklaşayım, ne diyeyim? Lutfen bana bir yol gosterin.