Oncelikle burnum 38 gunluk ve bugun doktorun yanına gıttım kontrol icin. Sorunu goruyorsunuzdur kemık eğriliği var ve orantısız bır bicimde torpuleme işlemi yapıldığı aşikar. Sol tarafımda burun sırtını ellediğimde dumduz bir şekilde burun ucuna doğru ınıyor fakat sağ tarafıma elimi attığımda boyle bır cıkıntı ile aşağı iniyor. Nasıl orantısınız torpuleme yapıldı bilmiyorum kor olması gerekıyor doktorumun resmen. Yandan gercekten guzel duruyor hıc bır sorun yok onden de kotu durmuyor ama capraz acıdan baktıgınızda bır yerı şişik gıbı duruyor ama şişlik değil orası bildiğiniz kemik elime sert sert kemık gelıyor sol tarafla kıyasladıgımda ise resmen yamuk bır goruntu. Kontrolde doktorun ne dedıgını soyleyım sıze aynı bu şekilde anlattım baktı ve dedıgı şey “ milimetrik hesap yapamıyoruz cetvelle cizmiyoruz o kadar kalabılır sen mukemmelı arıyorsun elımden gelen buydu” o kadar sinirlendım ki bu sozlere kemerı alın dıye geldım kemer bıraktınız dedım elımden gelen bu dıyıp koşeye cekılıyorsunuz falan dedım ama adam aynı sozlerı tekrarlayıp durdu. Zaten ne yapabılırım ki bu durumda hic bişey ! Bakın aranızda bazıları emınım ki burda ne burunlar var senınki iyi fena değil diyecek bende farkındayım beter olmadıgının ama arkadaşlar bız amelıyat oluyoruz bıcak altına yatıyoruz 8 bin verıyoruz ve sonucunu eksıksız gormek hakkımız. Burda bır hata var ve masaj yoluyla gecer mı bılmıyorum masaj yapabılırsın falan dedı bıyık altından ama kemık masaj yoluyla falan gecmeyecek dıye duşunuyorum bır yandan henuz 38 gun oldugu icin acaba elımle baskı yapsam zorlasam masaj yapsam acaba ice coker mi duzelır mı dıye duşunuyorum ben masaj yapacagım yıne ama hıc umudum yok. Karalar bağladım resmen revizyon degıl ama torpuleme işlemi duşunuyorum ona da taa kac ay bekleyecegım cunku cok yenı bır burun boyle torpuleme yapamazlar. Anlayacagınız takıntı haline getirdim ayna gorduğum yerde cıkıntıya bakıyorum.