Merhaba arkadaşlar. Başlık cok karışık oldu kusura bakmayın, anca bu kadar kese kese sığdırabildim.

Benim sinuslerimde kist olduğundan ve onceden eklenen kıkırdağın fazla gelmesi yuzunden aşırı geniz akıntım var. Tomografi cektirdim, burun etleri aşırı şişmiş, zaten nefes alamıyorum duzgun, kaldı ki son 1 yılda sesim bile değişti, cok başım ağrıyor. Oncesinde de burnumu yaptırdım. Şimdi kist ameliyatının yanısıra, cok da memnun olmadığım, aynı zamanda bir tarafında cokuntu meydana gelmiş burnuma da ufak birkac dokunuş yaptırmak istiyorum. Yani KBB doktoruna yaptıracağım.

Halis Unlu'yu cok duyuyorum iyi diye işinde, soyadı gibi unlu. Ama biliyoruz ki unlu doktorların ucretleri de biraz tuzlu oluyor ve benim buna ayıracak cok butcem yok maalesef. Ve malum her şeyin fiyatı o kadar arttı ki, bu yılki ucretleri tahmin edemiyorum... İnternette ucretleri normal yazıyordu ama bu konuda bilgisi olan, ameliyat olan var mı acaba? Ya da tavsiye edebileceğiniz bir doktor?

Devlet hastanesine gittim sadece sinuzit ameliyatı olsam da yeter diye ama doktorlar cok az olduğu icin ameliyat tarihini 1.5 yıl sonrasına veriyorlar ve benim o kadar beklemeye niyetim yok