Merhaba, uzun zamandır kotu burun estetiği gecirmiş insanların yazılarını okuyordum sonunda bende yaşadıklarımı yazma kararı verdim.

10 ay once devlet hastanesinde burun estetiği oldum
Ameliyat oncesi muayenelerde doktorun ilgisi normaldi. İlk goruşmede neler yapılacağını konuştuk, ikinci goruşmede tomografi cekindim, tekrar burnuma neler yapılacağını konuştuk sonra ameliyat gunu aldım. Ben bu goruşmelerde burnumun neyinden şikayetci olduğumu gayet net anlattığımı duşunuyorum.
İkinci goruşmeden sonra yaklaşık 3-4 ay sonrasına ameliyat gunu verdi.
Ameliyat oldum..
Ameliyattan sonra ağrım biraz fazlaydı ağrı kesiciler cok etki etmemişti. Fazla morarma şişme olmadı.
3.Gun tampon cıktı 7. Gunde atel ve bantlar cıktı
Bundan sonraki randevularda memnun olmadığım yerleri duzgun bir şekilde soyledim kendisine.
Ben defalarca burun ucumdan deliklerin buyukluğunden memnun olmadığımı dile getirdiğim halde oraya resmen hic dokunmamış.
Neden istediğim şeyleri yapmadığını sorduğumda ilk baş iyi yaklaşmıştı diyebilirim. Bu senin hayatın bu burnu omrun boyunca kullanacaksın o yuzden senin beğenmen onemli demişti ve 6 ay dolunca kucuk bir işlem yapıp duzeltelim diye geciştirdi. 4. Ayda gittiğimde burun bir yılda iyileşir işlemi bir yılda yapalım dedi ve farklı bir şehirde ozel hastaneye gececeğini soyledi. Ben sesimi yukseltmediğim halde bağırarak konuştu, beni sucladı. İlk başlarda ikinci ameliyat olma hakkın var demişti, bende ikinci kez ameliyat olmak istediğimi soylediğimde ameliyatı yapmamak icin beni burnun cok guzel vs diyerek vazgecirmeye calıştı resmen. Ameliyat esnasında cektiği resimlerde yetersiz.
Ameliyat oncesi her şey gayet iyiyken ameliyat olduktan sonra tavrı tamamen değişti. Yeterli bilgilendirme yapmadı.

Şu an burnum şeklinden hic memnun değilim ve mutsuzum, gecirdiğim bu surec yuzunden tekrar farklı bir doktora ameliyat olmaya korkuyorum.
Yaptığı işin ve hastasının arkasında durmayan bir doktor. Cok buyuk hayal kırıklığına uğradım. Pişmanım ve cok kotu bir surec gecirdim. Cektiğim acıya harcadığım paraya değmeyen bir sonuc cıktı ortaya.
Lutfen doktorunuzu secerken cok dikkatli olun.