Bu konuyu acmamın sebebi tamamen kasık fıtığı operasyonu gecirecekler icindir. Oncelikle hastaneye sağ kasık ağrısı şikayeti ile gittim. Doktor hemen ultrasonu aldı ve sonucu inceledi. Ve biraz can yakan bir fizik tedavi uyguladı (Kasık fıtığını doğrulamak icin) ve korkumdan dolayı 2 ay sonra cesaretlendim ve hastaneye gittim ilk gun kan tahlili, rontgen vb. şeyler istedi cumartesi pazar izinli oldukları icin 2 gun korku dolu yatış yapmadım. Pazartesi gunu saat 9'da hastaneye geldim ve benle birlikte 6 tane kasık fıtığı ameliyatı olacak insan gordum. Sıra bana geldi sedye filan uğraşmadılar direk yuruyerek ameliyathaneye girdim masanın bulunduğu odaya geldim sağıma bir baktımta 20 metre ilerimde bir ameliyathane yan yanalar oradaki ameliyata 2 saniyelik bir bakış attım ve masaya yatırdılar ellerimi bağlayıp birkac soru sordu ve narkozu gecirdi. 20 dakikalık operasyon sonucu toplam 45 dakikada kendime geldim.

Ameliyat sonrası: doktor belli başlı tavsiyelerde bulunduktan sonra 3 hastanede yattım ve taburcu oldum not: Taburcu olduktan sonra yurumekte zorluk cektim eve gittim ve her gun hep yattım. Ertesi gun sağlık ocağında ameliyat yerim acıldı. Estetik dikiş ile 3 parmak kadar ufacık kesi alanı ile karşı karşıya kaldım. 1 ay boyunca batikon yardımı ile ameliyat yerimi steril tuttum. kontrole gittiğim gun ameliyat yerime iyi bakıldığını ve artık fiziksel işlere yavaştan geri donebileceğim soylenince sevincten cıldırdım. Ve artık cok iyiyim.