Merhabalar,

Temmuz ayının sonunda İstanbul Kilyos'ta Demircikoy denilen bir yerde denize girdik. Yine aynı gunun akşamı Ankara'ya doğru seyahat ederken mola verdiğimiz bir yerde yediğim butun yemeği geri cıkarmıştım (yazarken hatırladıkca hala tiksiniyorum). Ankara'ya vardığımızda evimde 2. bir kusma vakası gecirdim. Ertesi gun cok halsiz bir şekilde uyandım ve duş aldım. Oğle yemeğinde midem aşırı derecede bulanmıştı ve hastaneye gittik. Doktorun muayenesinden sonra 3. kez cıkarmıştım. Serum bağlandı ve cıkarıldıktan sonra işlemler sırasında tekrardan aşırı bir mide bulanması gecirdim. Bunun ardından doktor kararıyla hastaneye yatırıldım. Abartısız soyluyorum bu 2 gun icerisinde yaklaşık 10-15 serum verdiler. 3 Ağustos'ta taburcu oldum.

Gelelim hastalığımın sebebine, ilk başta gıda zehirlenmesi diye duşunduk, ancak denize gittiğimiz gun ailem ne yediyse ben de onu yedim. Yaklaşık 1 senedir Ankara'da yaşadığımız icin denizi ozledim sanırsam, butun gun hic denizden cıkmadım Yuksek ihtimal guneş carptı ya da deniz dokundu (pek sanmıyorum ama bu da bir ihtimal)

İlk kez hastaneye yattığım icim biraz tuhaf hissettim. Ama şunu soylemeliyim, cok iyi ilgilendiler. Memnun kaldım.

Sonuc olarak siz siz olun, sağlığınızı onemseyin. Herşeyin başı sağlık. Yaklaşık 1 ay gecti ve şuan iyiyim cok şukur. Arada sırada bir bulantım oluyor ancak eskisi gibi aşırı değil cok şukur. Dediğim gibi, sağlığınızı onemseyin yoksa benim gibi sonunuz hastanede bitmesin

İyi Forumlar.