Arkadaşlar şu sıralar bilgisayar ve ekipmanları modifikasyon etme işi aklıma duştu. Genellikle boyama işi yapacağımdan dolayı sprey boyaya ihtiyacım olacak fakat sprey boyaların kanserojen olduğunu duymuştum. Klavyeyi sprey boya ile boyar isem saatlerce ellerim klavye ile temas halinde olacağından dolayı icime şuphe duştu. Gerci bu işlemi yapmak istediğim klavye Cin malı ve ucuza uretilmiş bir urun bu yuzden plastiğinin guvenilir olmadığını tahmin ediyorum. İnternet uzerinde araştırmama rağmen istediğim cevabı alamadım. Bir yerde sprey kutuları patlayıcıdır yazıyor başka yerde spreyler yanıcıdır yazıyor başka yerde ise yuzunuze ve cildinize surmeyin kanserojendir yazıyor bir başka yerde ise ucucudur vs. vs. yazıyor. Fakat benim merak ettiğim konu kurumuş boyaya temas edilmesi olayı. Bu durumda bir zararının olacağını duşunmuyorum fakat boyle yazıları okuyunca işkillendim. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. 3-5 parca şekil dursun diye sağlımızı tehlikeye atmayalım. Bu spreylerin ucuzları mı zararlıdır kaliteli mi almak gerekir? Kurumuş sprey boyaya saatlerce temas halinde olmak ciltte sıkıntılara yol acar mı? Cevaplarsanız sevinirim.