Daha onceki konumdan bilebileceğiniz uzere TEOG sınavı icin hazırlık yapıyorum ve başarı elde etmek icin 2. sınavdan cıktığım ana kadar hayatımı ince eleyip sık dokuyacağım bilgisayara ara vermek bir kenara calışma ortamımı duzenleyeceğim her şeyden once, calışma ortamımı tam olarak hazırladıktan sonra ise fotoğraf ekleyeceğim. Merak edenler icin, onun dışında yaptıklarımı ve oğrendiklerimi duzenli olarak not alacağım buraya.

1-) Calışma ortamımdaki posterleri kaldırdım fakat bir poster duvardaki bir kusuru kapattığından mutevellit kaldıramadım onun yerine dikkat cekmeyecek ve beni rahatsız etmeyecek olan gozunuzun aşina olduğu Mona Lisa tablosunu Hepsiburada'dan sipariş edeceğim.

Urun linki : Mona Lısa Kanvas Tablo Fiyatı, Taksit Secenekleri ile Satın Al

2-) Aydınlatmanın onemli olduğunu bildiğimden bir masa lambası sipariş edeceğim herhangi bir masa lambası olabilir ben eleştiri almak istemediğimden sipariş edeceğim urunun linkini vermeyeceğim.

Şu an icin bu kadar, devamında başka herhangi bir şeyi duzenlersem eklerim duzenlemez isem 10 eylule kadar gerekli duzenlemeleri yapıp fotoğraf eklerim konuya.