Merhaba arkadaşlar,
Bugunlerde biraz hasta gibiyim. Havaların da etkisi olabilir. Boğazım biraz ağrıyor lakin ateşim filan yok. Olsaydı doktara giderdim. Ihlamur, ada cayı, su gibi sıvıları cokca tuketmeye başladım iyi gelir diye. Lakin ,bunun boğazımın ağrımasıyla ilgisi var mı yok mu bilmiyorum, 2 haftadan beri başım 5-10 saniye ağrıyor. Ama cok kuvvetli değil. Bunlar daha once de oluyordu, 10 saniye ağrıyordu başım sabah yeni kalktığımda falan. Ama şimdi gunde 10-15 kere olmaya başladı bilhassa okulda sınavlarda daha cok olmaya başladı.
Alakası var mı bilmiyorum ama başım ağrıdıktan sonra hafızam zayıflamış gibi veya hafızam kuvvetlenmiş gibi hissediyorum. Yani bazen beynimin IQ 'su artmış gibi geliyor bazen ağrıdıktan sonra hafızam zayıflıyor gibi hissediyorum. Boyle garip bir hal icerisindeyim. Doktora gitmedim cok onemli bir şey yoktur diye. Zaten bu olay boğazımın ağrımasından evvel cıktı. Başlarda bir şey demedim cunku coğu zaman sabahleyin yeni kalktığım hafif boyle davul gibi ağrıyordu, 5-10 dakika sonra biraz uykum acılınca da geciyordu. Bu sizde de oluyor mu, daha mı az oluyor ya da ne yapmalıyım?
Not: Doktora hemen gitmek istemiyorum cunku evhamlı biri değilim. Herkesi telaşlandırmak da istemiyorum.
Başımın 5-10 saniye ağrıması
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Başımın 5-10 saniye ağrıması