Bir hedefim yok ve bu beni duşunduruyor
Kariyer0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Bir hedefim yok ve bu beni duşunduruyor
-
20-10-2022, 00:04:45Merhaba, oncelikle nereden başlayacağımı bilmiyorum o yuzden konu dağınık olabilir şimdiden kusura bakmayın. Belli bir hedefim yok, ve bu beni biraz bunalıma sokuyor. Her gece uyumadan once ne yapıyorsun diye soruyorum kendime, cevap hep aynı hicbir şey. Yapmak istediğim bazı şeyler var, yapmak istemediğim sevmediğim alışkanlıklarım da var ve her seferinde artık bırakacağım kendime ceki duzen vereceğim falan diyorum ama en fazla 2-3 gun sonra eski halime donuyorum. Eskiden gercekten uyumlu biriydim okulda başarılı ilkleri zorlayan biri... Kademe atladıkca yavaş yavaş sonlara doğru kaydım. Lise de iyi bir okula girdim ama sonrası -şimdilik- kotu durumda. Ne yapacağımı bilmiyorum sadece okul veya akademik olarak değil ne yapacağımı bilmiyorum. Ve bu beni cidden yoruyor. Ailemle aram -herkesin hayatında olan bir donem gibi- pek iyi değil. Yani bilmiyorum onlarla oturup kalkmak canımı sıkıyor. Ne zaman vakit gecirmeye gelsem bir huzursuzluk oluyor. Boyle icim daralıyor ve bu gun boyu devam ediyor. Kotu bir gunluk rutinim var. Sıkıcı... Hedefim yok sadece hayallerden ibaret gercekleştiremeyeceğimden korkuyorum. Ailem hayallerim konusunda biraz dengesiz davranıyor bazen cok iyi, guzel gibi yorumlar alırken bazen bunlarla mı uğraşıyorsun gibi tepkiler alıyorum fakat yaptığım şey aynı sebebini biliyorum yaptığım şeyleri zamanında yapmıyorum ama bir duzene de oturtamıyorum. Belki coğunuzun hayatından boyle bir donem gecmiştir bilmiyorum. Bana bir abi-abla olarak tavsiye verebileceğinizi duşunuyorum. Neler yapmalıyım? Siz bu donemlerinizi nasıl gecirdiniz? Ve şimdi o doneme donseniz neleri farklı yapardınız? Bu tip sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Cunku bu boşluk beni cok korkutuyor. İleride pişman olmak istemiyorum.