Twitch izlenmelerimi nasıl arttırabilirim?
Kariyer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Twitch izlenmelerimi nasıl arttırabilirim?
-
20-10-2022, 00:03:03Merhabalar ben Erkan 20 yaşındayım ve mekatronik bolumu oğrencisiyim. 6 aydır Twitch iştirağında bulunuyorum. Metin 2 kategorisinde 10-20-30 kişi arası izlenirken oyunu serverlar yuzunden bıraktım ve izlenmelerim duştu. Ardından 1 ay universite ve problemler yuzunden yayınlara ara verdim. Her gun duzenli yayın acıyorum ve 160P ayarını da ayarlıyorum. 2 ay gecti fakat kanal eski haline donmedi. Eskiden oyun ici ufak yardımlar yapardım minik cekiliş tadında. Artık onları yapacağım insan sayısı 10 kişiye cıkmıyor. Guncel olarak World of Warcraft, Rust, Battlefield4, CS:GO, Rise Online, Rainbow Six Siege ve yakında Valorant seceneğini de ekleyeceğim. Tekirdağlıyım ve muhabbeti cok severim hem de aşırı şekilde. Fakat bir turlu eskisi gibi kanalı one cıkartamıyorum. Eskisi kadar kitle gormuyor ve gunluk gelen takipler vs. bitti. Abonelik dağıtıldı 20 adet ve yine de hediye abonelik alanlar bile gelmiyor. Nerede yanlış yaptığımı cozemedim. 720P yayın yapıyorum. Webcam'ım var. Bazen gercekten şansımın ters tarafa donduğunu duşunuyorum. Ne yapmamı onerirsiniz? Nerede hata yapıyor olabilirim?