Merhabalar, iyi Sosyaller!
Evet, oncelikle kendimden bahsedeyim; Ağustos 2004 doğumluyum ve acık lise okuyorum. Şu an Lise 3'teyim. Ayda sadece 2000-2500 TL gelir icin calışabileceğim bir yere girebilir miyim sizce stajyer vb. olarak? Biliyorum pandemiden dolayı dışarıda calışmak mantıklı değil ancak durumumuz iyi sayılmaz. Kendi bilgisayarımı Metin 2 oynayarak kazandığım parayla diziyorum. Buradan kazanacağım parayı ise ailemin borcuna yardımcı olmak ve geleceğim icin biriktirmek istiyorum. Full time veya part time calışırım fark etmez. Eğer bulabilirsem ofis gibi bir yerde bilgisayar başında Office gibi programlar uzerinden calışabilirim. Sizce bir yerde iş bulabilir miyim? Bulmak istiyorum cunku borc her ay az bile olsa buyuyor bu gidişle asla bitmeyecek, o yuzden ek bir gelir şart. Kendi aklıma boyle bir şey geldi.
Bu arada ek olarak eniştemin ofisi var kendisi yangın tupu gibi urunler satıyor ofisinde şu an kendisi ve bir de ofiste calışan bir kız var o kadar. Durumu eskiden iyiydi eniştemin ancak 3-4 sene once bir sıkıntı cıktı ve battı, 5-6 tane apartmanını sattı, oyle borc icinde şu an ama yine de duzeliyor durumu. Beni işe alabilir mi?
17 yaşında işe girilebilir mi?
Kariyer0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- 17 yaşında işe girilebilir mi?