Hemen anlatayım. Bundan 4 ay once idi, Turkcell ofis elemanı arıyordu. Ben de başvurdum. 2 gun sonra aradılar. İşte işe başvurmuşsunuz, devam ediyor mu başvurunuz dediler, evet dedim. Neyse, yarın telefon mulakatı dediler tamam dedim. Yarın oldu, konuştum. Kendinizden bahseder misiniz, tecrubeleriniz nelerdir diye sordular. Ben de anlattım. Uygun olursa biz size doneceğiz dediler, tamam deyip kapattım. Ertesi gun aynı kişi tekrar aradı uygun bulundunuz, 2. mulakatı yapacağız diye. Tamam dedim. Bu sefer işten falan bahsetti, bana sorular sordu. Neyse, bir yarım saat konuştuk. Siz uygunsunuz, sizi yarın Bip uzerinden goruşmeye alacağım dedi. Ben de Bip uygulamasını WhatsApp gibi sanıyorum, hic kullanmadım ama uygulamayı duymuştum. Neyse yarın oldu. Bip'i yuklemeye calışıyorum Google'dan ama olmuyor. Surum uygun değil falan yazıyor. Aileden başkasının telefonu ile deniyorum, numara farklı oluyor. PC'de kamera yok, oradan yapamıyorum. Neyse bir 5 dakika geciktim goruşmeye. Ben WhatsApp'tan yetkiliye yazdım yukleyemedim diye. Tekrar uğraşırken bu sefer WhatsApp'tan bana yazmış, buradan konuşalım demiş ama ben onu cok gec gordum. Tamam dedim. Goruşme talebi falan yolladım ama bir turlu mesaja bakmadı yani elendim.

Not: Meğerse işe alınmışım, sadece kameraya merhaba diyecekmişim ve iş teklif edilecekmiş gorselde olduğu uzere.