Oncelikle selamunaleykum arkadaşlar. Ben gecen sene de olduğu gibi bu sene de YKS sınavlarına girdim. Yani benim tercihim cocukluğumdan beri bilgisayara olan ilgimden dolayı bilgisayar ile alakalı bolum istiyorum. Ama bilgisayar Programcılık bolumune giden arkadaşıma sorduğumda HTML, CSS, C#, SQL ile ilgili bilgileri mezun olunca iş bulunacak kadar verilmediği soyluyor. Yani temel bilgileri verip gerisinin gelmediğini soyluyor. 2. yılda PHP ve Java verilecekmiş. Yine temel olarak verilir gerisi gelmez diye duşunuyor. Bende oraya gidip DGS ile 4 yıllığa gecerim diye duşunuyorum. Ama sozelciyim. O bilgisayar bolumleri sayısal istiyor. Yani oraya gitmekten vazgecmek uzereyim şu anda. Ama gitmeyi de cok istiyorum. TYT'de onu acık bolumler nedir? Mezun olduktan sonra hangi bolumlerde iş imkanı fazla? Bilgisayar programcılığı bolumune giden arkadaşlara soruyorum: Acaba 2. sene o temele bir şeyler ekliyorlar mı yoksa yeni dilleri oğretmeye mi geciyorlar? Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkur ederim.