Bu konunun yeri burası mı olmalıydı emin değilim ama herhalde en uygun yer burası olurdu diye duşundum. Oncelikle ben yazılım konusunda pek tecrubeli biri değilim ama birkac yıldır ufak ufak kendi capımda oğreniyorum son zamanlarda kafamı cokca karıştıran beni ikilemlerde bırakan bir durum var. Şoyle ki ben aslında oyun yapmak istiyorum ve bu sektorun icinde calışmak istiyorum fakat hepimizin olduğu gibi para kazanmaya da ihtiyacım var. Turkiye'de oyun sektoru şimdilik cok da buyuk sayılmaz en azından Front-End - Back-End alanlarındaki iş ilanlarıyla kıyaslarsak oyun sektoru cok cok geride kalıyor. Ben şu an mecburen web geliştirme ile ilgileniyorum sırf para kazanabilmek icin fakat insan boyle mecburen bir şeyle ilgilenince pek fazla ilerleyemiyor ve surec de hic verimli gecmiyor oğrenmekte bile zorluk cektiğimi soyleyebilirim cunku mecburi olarak yapıyorum ve aklım daima oyun yapma işlerinde kalıyor. Şimdi merak ettiğim şey acaba buralarda sektor konusunda ve bu durum konusunda tecrubeli bilgili birileri var mı siz olsanız hangi yolu tercih ederdiniz? Oyun yolunu secip sevdiğim işi yapmak ama aynı zamanda risk mi almalıyım yoksa daha az sevdiğim yolu secip para konusunda kendimi garantiye mi almalıyım? Yorumlarınızı merak ediyorum.