Arkadaşlar selamlar oncelikle konuya şoyle giriş yapayım, ben 8 yaşımdan beridir bilişim işleriyle ilgileniyorum (web tasarım - C# vs) yani artık bircok programlama dili ezberimde ve ust duzey İngilizceye de sahibim. Zamanında bunlar ile ilgili birkac proje yapmıştım fakat bir HDD yanması sonucu kaybettim onları, istediğim şey şu an 20 yaşındayım bu sene universite okuyacağım fakat şirketlerde calışmak istiyorum aileye bakmam gerekiyor daha oncesinde bircok iş ve kuryelik yaptım ama ailem artık pek iyi gozle bakmıyor bunlara ve bu yuzden şirketlerde calışmak istiyorum. Cok cabuk oğreme kabiliyetim olduğu icin genelde her şeyi oğrenebilir ve yapabilirim bu zamana kadar oğrendiğim bilgilerimi kaybetmemek hem kendimi geliştirmek hem de tecrube edinmek icin ofis işi olur web tasarım işi olur vs vs. gibi işlerde calışmak istiyorum fakat coğu yer tanıdık istiyor torpil istiyor cevremde maalesef yok nasıl bir yol izlemem gerekir ne onerirsiniz tanıdığı olan var mı? Bilgilendirirseniz cok makbule gecer