Zeki, sinsi, cevik ve bir o kadar da analitik olmak lazım. Yani sorunu yaratana değil de o sorunu nasıl cozeceğinize gore duşunmeniz gerekir. Karşınızdakini bir algoritma, siz ise bir insan, unutmayın siz ondan daha zekisiniz. Aşılmayacak hicbir duvar yoktur.

Reklamlardan para kazanabilirsiniz. Tıklamaya para veriyor.
Duşunmeniz gereken şey "Ben nasıl tıklattırabilirim?" değil "En cok neye tıklarlar?" olmalı. En cok "oyun hileleri" olduğu icin burada da size bir ipucu vereyim Yeterli anahtar kelimelerle YouTube'da video oluşturun calıntı hile kullanan videolar. Zaten adam hile kullanıyor telif atacağını goreceğini sanmıyorum gorse bile hicbir şey olmaz. Bunları oluşturun surekli yapın size pasif bir gelir sağlar.

Bu da yetmez bunun yanında hakkımla para kazanmak istiyorum dersen ve eğer sohbetin iyi ise ayda 1000$+ para kazanacağın bir platform var. Twitch platformu. Bu platformda duşuk seviye (100 izlenen) yayıncı bile 5000TL'den fazla para kazanıyor. Yuksek seviyeler ise 20.000$'dan kat ve kat fazla para kazanıyorlar. Coğu da villa sahibi goruyorsunuz. Bu işte de sinsi olmak lazım bu sinsilik de size kalsın

Bunların yanında para kazanmak icin eğer ki bir miktar paranız varsa 5 10 yabancı dili destekleyen, genellikle kadınların girdiği bir internet sitesi acın. Reklamlarınızı koyun. Sonrasında SEO yapın. Firmalarla anlaşabiilirsiniz ya da kendiniz yapabilirsiniz. Reklam tıklanmaları Avrupa Birliği ve Arap Birliği'ndeki zengin ulkelerden geldiğinde ustun bir geliriniz olması lazım. Euro bazında veriyor lakin cok aşırı bir CPM oranı var. Yine sinsi olacaksınız. Elinize gecen parayı acil değilse hemen harcamayacaksınız uretken olacaksınız. Bir şey eğer size faydalıysa yapacaksınız.

Asla ve asla başkasının işini karşılıksız bir dostluğunuz yoksa yapmayın. Bu enayiliktir.