Web sitesi kodlamak ve para kazanmak
İş ve Kariyer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İş ve Kariyer
- Web sitesi kodlamak ve para kazanmak
-
19-10-2022, 22:09:04Elektrik elektronik muhendisliği 2. sınıf oğrencisiyim. Yazılıma merakım kucuklukten beri var. Yapay zeka, web tasarım, gomulu sistemler uzerine fazla duşkunum. C++ ve Matlab dili okuduğum bolum gereği mecburen oğrenmek zorunda olduğum yazılım dilleri. Fakat ileri duzeyde hem oğretilmiyor hem de uzerlerine gitmedim. Bir ara C++ ı ilerlettim tabii bayağı. C++ cok geniş caplı bir dil olmasına rağmen bolumum gereği makine ile birleşmeden kazandırması zor oluyor fakat zor bir dil olduğu icin odulu de cok buyuk olabiliyor. Cunku aklınıza gelebilecek her alan C++ ile yazılabiliyor. Neyse konumuza donelim. Şu anda HTML CSS / HTML5 CSS3 / JavaScript / PHP yazdığım sırayla oğrenme gayretindeyim. Web sitesi yapımı ile daha hızlı para kazanabilirim diye duşunuyorum. Para kazanmaya ihtiyacım var doğrusu. Arabalara merakım var. Bununla ilgili araba tanıtımları iceren tamamen İngilizce bir Instagram sayfam var yeni kurmuş olduğum. Şimdi fazla uzattım farkındayım soruma geceyim. Web kodlama konusu hem cabuk para kazandıracak hem de C++ temelim olduğu icin cabuk oğrenebileceğim bir alan olduğunu duşunuyorum. Sonucta C++ a gore daha basit diğer dilleri oğrenmesi. Yazılıma aşinalığım da var. Aklımda cok ciddi projeler var ama para lazım. Web tasarım işinde profesyonel calışmak istiyorum. Başka ne gibi diller oğrenmem gerekli profesyonellik seviyemi artırmak amaclı ve gercekten iyi paralar kazanmak icin nasıl adımlar uygulamalıyım? Şimdiden herkese teşekkur ederim.