Yurt dışına nasıl urun pazarlanır?
Kariyer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Yurt dışına nasıl urun pazarlanır?
-
19-10-2022, 22:08:35Merhabalar. Uzun zamandır ticaret ile ilgili planlarım var. Amazon dropshipping ile başlamayı duşunuyordum ancak cıkarılan yeni politikalar nedeniyle surdurebilir bir iş modeli olduğunu sanmıyorum o yuzden şoyle bir şey duşunuyorum. Ailem, yani babam ve amcamlar ile ortak yuruttuğumuz tekstil atolyemiz var. Yaklaşık 35 40 senedir burada iş yapıyorlar. Cevre olarak oldukca geniş cevremiz var. Eskiden yurt dışına imalat gecmişleri vesaire var. Tabii şu an imalat işi battı ancak şu an ceşitli firmalara calışıyoruz. Yani bu konularda tecrubeleri vesaire var danışabilirim onlara. Ancak kendi işimi yapmak istiyorum ve oldukca kendime de guveniyorum. Şoyle bir duşundum. Hazırda olan yerimizde sezon olarak tshirt veya sweatshirt tasarlayıp yurt dışına toptan olarak satmak vesaire gibi bir imkanımız var mıdır acaba? Eskiden malum şu anki teknoloji yoktu. Shopify veya alibaba gibi e ticaret pazarlarında yer almak mumkun mudur? Tasarım, baskı, kalite konusunda oldukca kendime guveniyorum. Ancak yurt dışındaki sistemi tam olarak anlamak istiyorum. Tecrubeli arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim.