Herkese merhabalar. Bu yıl 4 yıllık bir bolum kazandım ve 1 donem gittim. Cok da verimli ve başarılı bir donem değildi acıkcası. Gecen hafta itibarıyla de bahar yarıyılı başladı. Fakat ben okulu okumaktan hic memnun değilim. Hocasıyla uğraş, dersiyle uğraş, kaldığın dersler hakkında seneye verebilecek miyim diye uğraş acıkcası son 1 aydır enerjimi somurdu. Ve kendimde bu 4 yılı tamamlayacak isteği ve gayreti goremiyorum. Ve aklımda son 1-2 aydır okulu dondurup veya bırakıp yazılım alanında kendimi iyice geliştirme fikri var. Yazılımda temelim var, ilgim de var ve uğraşırken zevk de alıyorum. Okulu 1 yıl dondurup bu surec icerisinde yazılıma yoğunlaşıp kendimi geliştirmeyi duşunuyorum. Fakat kendimi geliştirsem bile okula donmeyi istemiyorum. Zaten kayıt dondurma işlemi icin de gecerli bir mazeret ve bu mazereti kanıtlayan bir belge istiyorlar diye biliyorum. Bu sebepten oturu ben okulu dondurmayıp gitmeyi bıraksam ne gibi sonuclarla karşılaşırım? Şu anda 2031'e kadar mevcut olan askerlik tecilim gider mi? Bir bilgisi, bir tavsiyesi olanlar cevaplayabilirse cok sevinirim. Şimdiden teşekkurler.