Merhaba abiler ablalar yaşım 16 orta halli bir Anadolu lisesinde 3. sınıf oğrencisiyim. Babam oto tamir ve oto kiralama işiyle uğraşıyor. Ticareti cok seviyorum ama arkadaşlar babam benim okumamı istiyor. Ama artık donemi siz daha iyi biliyorsunuz bir suru işsiz muhendisler, oğretmenler bulunmakta. Okula gitmekten bunaldım. Duşuk bir oğrenci değilim. 10'u 85 11'in ilk donemini 80 ile gectim. TM oğrencisiyim aklımda bir bolum yok işime yarayacak şeyler okumak istiyorum ekonomi olur işletme olur ticaret olur ya da gelecek icin programlama olur ya da Almanya'ya dil okulu ile gidip Almanya'da oto tamir dukkanı acmayı duşunuyorum. Ya da geleceğin mesleklerinden birini oğrenip robotik kodlama olur yazılım olur siber guvenlik olur vb şeyler oğrenip yurt dışına cıkmayı duşunuyorum. Sermayemi soracaksanız babam ile hallederim. Durum bundan ibaret lutfen bana yardım edin. Babamdan başka akıl alacak kimsem yok ama o da işte bunları soyluyor. Lutfen bana akıl verin ama ciddi şeyler soyleyin. Fikirleriniz benim icin cok onemli.