Bilmiyorum nasıl cevaplar gelecek, nasıl tepkiler yağacak. Belki cevap bile gelmez ama bir umit soruyorum dostlar...
Ben 16 yaşındayım.
Babamla yaşıyorum ve işi biraz garip. Geliri yok denecek kadar az. 3-4 gundur yemek bulmakta zorluk cekiyoruz. 1 TL'miz bile yok.
Veresiye buldukca ac kalmıyoruz, babamla ilgili bir şikayetim yok, buyuk bir borc batağında.
Bense sadece oldukca parasını somuren bir varlığım. Zorluk cekiyor. Ben bir şey istemiyorum ondan. Her neyse, konuya gelelim.
Ben 16 yaşındayım. Fiziğim vs. cok iyi değil, gucum yok, zayıfım. Babamın yanında inşaatta calıştığımda 2-3 gun belimin ağrısından uyuyamadığımı hatırlıyorum ama deniyorum. Babamın yanında calışsam da faydam olmuyor zaten. O başka mesele. Biraz uzattım ama kısacası halimi anladınız.
İnternet uzerinden işler yapabilirim. Bilgim var. Logo yaparım, kodlama bilgim var azıcık vs. ama ben normal hayatta da internet uzerinden de her turlu işi yaparım yani ama iş bulamıyorum ve internetimizi actıramıyoruz. En azından bir iş bulup internet faturasını odeyebileceğim, eve 2-3 bir şey alabileceğim bir gelirim olsun istiyorum. Ne yapabilirim, nasıl iş bulabilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? İnternet faturası gibi kucuk şeyleri giderebilecek kadar gelirim olduğunda ise internetten işler de yapabilirim. Once normal hayatta, sonra internetten neler yapabilirim, dostlar? Yardımcı olur musunuz? Teşekkurler... Bu arada Sakarya'da yaşıyorum.
Nasıl para kazanılır?
Kariyer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Nasıl para kazanılır?