Merhaba. Bu konuda biraz icimi dokmek istedim diyebilirim, ne kadar ic dokmek sayılırsa tabii. Yıllardır (10 yıl) sağlık sektorundeyim. Fakat bu sektore adım attığımdan beri hep bir huzursuzluk vardı icimde. Hicbir zaman adapte olamadım. Hicbir zaman severek yapamadım bu işi. "sevmiyorsan bu işi yapma kardeşim" diyenler elbette olacaktır hatta ben bile kendime aynı şeyi kac defa soyledim sayamam. Ama olmuyor. Bir şekilde yine kendimi bu mesleğin kucağında buluyorum. İlk zamanlarda elbette bir Prime donemleri yaşadım. Fakat ilk zamanlara nazaran gerek tıbbi bilgim ve gerekse uygulamalı bilgim gittikce azalıyor. Sırf bu stresten dolayı basit bir kan alma işlemini bile yapamadığım donemler oluyor ne yazıktır ki! Bu tarz durumların tamamen stres, psikoloji ile alakalı olduğunu duşunuyorum cunku yıllardır bu sektorun icinde gormediğim bir vaka kalmadı, fazlasıyla deneyim edindim. Ayrıca calıştığım yerde insanların benim bu hareketlerimi gorup arkamdan "tek başına idare edemez, yanına bir destek personeli verelim" gibi soylemlerde bulunması beni daha da daraltıyor. Demoralize oluyorum. Calıştığım kişilerin de cok elle tutulur bir yanları yok. Hepsi birbirinin ardından kuyu kazan, iş ceviren, duzenbaz insanlar. Sırf bu sebeplerden oturu yakın zamanda girdiğim bir sağlık işinden istifa etmeyi duşunuyorum. Aklımda tek bir soru var. E hangi işi yapacaksın?