İzmir'e gidersem iş bulabilir miyim?
Kariyer0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Kariyer
- İzmir'e gidersem iş bulabilir miyim?
-
19-10-2022, 21:41:22Arkadaşlar iyi gunler. Acık ve net konuşmak gerekirse universiteden bir şey olmaz demiyorum. Benim universiteye dair bir amacım yok demek istiyorum. Ve zamanımı da diğer akranlarım gibi sırf iki kız ortamı goreyim diye iki uc araba Story'si cekeyim diye harcama duşuncesine giren biri de değilim. Amacım 4 sene universitede herhangi bir bolum yazıp (radyo televizyon sinema olabilir) 1+0 veya 1+1 eşyalı bir eve cıkmak. Ve tek olacağımdan dolayı harcamalarım dışında uğraştığım edit montaj YouTuberlık yayıncılık gibi işlere para ayırmak. Ama bir endişem var İzmir'de iş bulabilir miyim? Aklımda şu iş olsun bu iş olsun yok ama kafe olur lokanta olur garsonluk olur bulaşık yıkama olur market olur bunun gibi işler istiyorum. İzmir'de de bana yardımcı olabilecek birkac arkadaş tanıdığım var bu yuzden hayatımın 4 senelik kısmını orada şekillendirmek istiyorum (ilk yerleşme olsun iş bulmada olsun) sizce iş bulabilir miyim? 19 yaşındayım bu arada. Beceremezsin edemezsin demeyin 4 senedir babamdan ayrıyız ve neyin ne olduğunu az cok biliyorum ve 7-8 ayrı şehirde babamın mesleğinden dolayı yaşadım insan tartma secme olayları değerlendirme kabiliyetimde bir tık yuksek. Bu skills'lere sahibim. Kırıcı değil yapıcı cevaplarınızı bekliyorum.