Bir manga okuma sitesi yapmayı duşunuyordum yazarlar, cizerler kendi mangalarını cizip veya yazıp bana iletip siteme ekleyecektim. Reklamdan aldığım paralar ile yazarlara, cizerlere okunma sayısına gore bir miktar para odeyecektim 2. cizim veya yazımlarını da ucretsiz yapabileceklerdi. Ancak 3. kez yayımlamak istediklerin de 10TL karşılığında yayınlayabileceklerdi. Fakat bunun yanın da on yerine 25TL'ye yıllık VIP ozellik alıp sınırsız yayınlayabileceklerdi. 3 ay sonra ki duşuncem ise manga cizen veya yazan kişinin maximum 50 kişi olacağına vardım para olsa bile boyle olacaktı. Buna karşı sadece manga değil tum kitap kategorileri hakkında bir site acmayı duşunuyorum herkes kendi kitabını yazacak "wattpad" mantığın da ancak benim sitem de yazıma karşı goruntulenme sayısına gore para kazanacak ancak ilk yazımda ki gibi 3. yayınlama da 10TL vermek veya 25TL'ye VIP uyelik almak. Bunun yanı sıra yan sekmeler de, haber (anime, manga, kitap, dunyaca unlu kitap anime manga haberleri olup sitemdeki kitapların da haberleri olacak.) Sonra sosyal bolumu olacak anime anketleri soruları olacak. Sizce bu projem tutar mı? Yapımı ne kadar surer? Site cok tutarsa Play Store'ye uygulama cıkarmayı duşunuyorum bu da tutar mı?