Şok markette calışma deneyimi
Kariyer0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Kariyer
- Şok markette calışma deneyimi
-
19-10-2022, 21:04:191 aydır şok markette calışıyorum ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. 3 ayda bir sayım oluyor ve mağazada ne var ne yok sayılıyor. Eksik ekmek, sigara gibi urunler varsa bunlar sizden kesiliyor. Adınıza acılan kasada eksik varsa yine sizden kesiliyor. Aylık yemek fişi 350TL civarlarında. Aylık yol ucreti de yine bu klasmanda. Bir mutfağı yeri yok. Suyunuz bile ya evden ya da almanız gerekiyor. Ayda 1 tane 16'lı tuvalet kağıdı hakkınız var 5 kişilik bir mağaza icin.
) ben bir donem cepteşok uzerinden kuryelik yaptım. Acıkcası şok market bu konuda aşırı derecede berbat. Verdikleri Volta marka elektrikli arac o kadar kotu ki ya sorun cıkartıyor ya da sizi kanser eder. Paket başı 1TL primi de var bu kuryelerin. Bolge sorumluları aşırı vasat. Ve sinek kaydı tıraş zorunluluğu var. Aylık 300-400TL yemek fişi verdikleri elemandan sinek kaydı tıraş istemeyi cok iyi biliyorlar. Mağaza mudurleri aşırı rahat ama kalan 4 calışanın soz hakkı olmadığı icin sorumluluk ustlerinde. Bir de Master var mudur yardımcısı bu 4 kişiden ayrı tutabiliriz bunu da. Yukselmek cok zor değil cunku bu şartlar altında calışan bulmak zaten cok zor. Ve surekli eleman arayışları var ki cok haklılar insan gibi bir ortam yok. Aylık 400TL yemek kartı ne ya? Murat ulkerin neden Turkiye en zengini olduğunu anlamak zor değil.