Merhaba, ben 24 yaşındayım. Şu ana kadar kurumsal bir iş tecrubem olmadı. Şu an aktif olarak bir okulda oğrenciyim, İngilizce hazırlık bitmek uzere. daha once reklam ve web tasarım okudum, şu an 4 yıllığa tamamlıyorum. En azından yarı zamanlı ya da okulun devamsızlığını ayarlayabilirsem, tam zamanlı calışmak istiyorum; ama kurumsal iş tecrubem yok; sadece 2016'da devlet demir yollarinda 1 yıl lise stajı yaptım.

En uzun iş tecrubem de şu anda da devam ettiği sekilde babamın yanında 2013'den beri calışıyorum; aluminyum, panjur, otomatik motorlu pergola, tente işleri yapıyor bir 8-9 senedir. Onun yanında teknik eleman olarak gidiyorum. Bu işleri falan da biliyorum, sayesinde kurulumundan montajına kadar ince ayrıntı olmasa da anlıyorum. Bu tecrubeleri eklemek istiyorum ama abes duruyor gibi hissediyorum. Sanki insan kaynakları mulakat yaparken kurumsal tecrube bekliyor gibi geliyor. Onun icin CV'ye nasıl ekleyebilirim? Eklemesem bir staj haric 6 yıl boş gozukuyor.

Bazen de şoyle duşunuyorum: Millet en az 2 yıllık tecrube isterken bende 8 sene var diye duşunuyorum. Bir fikir verin ekleyeyim mi? Eklemeyeyim mi? Eklersem nasıl ekleyeyim?

@marfix hocam bi bakarsın